De Nieuwe Dokken


Vandaag eens naar Gent geweest richting de "Nieuwe Dokken" gelegen tussen de Dampoort en de Muide. Hier enkele toffe foto's kunnen maken. Hierbij heb ik enkele technieken toegepast zoals HDR (samenvoegen van verschillende foto's) en long exposure. Klik op de foto om naar de galerij te gaan.


Circuit Zolder 

Op 7 september was het motorsport XL weekend op het circuit van Zolder. Een Duits sportwagen toernooi met verschillende klassen waaronder DMV GTC (Gran Turismo Cup), AvD Historic Race Cup en PCHC (Porsche Club Deutschland).

Ik ben samen met mijn zoon hier naar toe gegaan en heel wat panning shots kunnen maken van de racewagens. Klik op de foto om naar de galerij te gaan :-)

Avond - Nachtfotografie


Hoe neem je avond of nachtfoto's ? We kennen ze allemaal, prachtige foto's van verlichte gebouwen of landschappen. Het enige wat je nodig hebt is een fototoestel, zelfs je gsm is mogelijk en iets om op te steunen. Het meest wordt een statief gebruikt maar het is ook mogelijk een bankje of dergelijke te gebruiken. 

Zet je toestel op de handmatige stand, je ISO instellingen zo laag mogelijk (iso 100) dit om geen ruis te hebben in je foto. Dan gebruik ik zelf een afstandsbediening maar je kan ook de timer van je toestel gebruiken zodat je tijdens het indrukken van de ontspanknop geen beweging creëert.

Hoe donkerder het wordt, des te meer tijd je toestel zal nodig hebben om de foto te nemen. 

Klik op de foto om naar de galerij te gaan


Haute Normandie 2019

Zomer 2019, dus vakantie. We zijn een weekje in Yport, gelegen tussen Etretat en Fecamp in Haute Normandie. Deze locatie leent zicht perfect voor foto's door de schitterende rotskusten en dikwijls dramatische luchten. Klik op de foto om naar de galerij te gaan. 


Huwelijk Nathalie & Kris


Vrijdag 5 juli was het zover, dan zijn Nathalie & Kris in het huwelijksbootje gestapt. De dienst werd voltrokken in het gemeentehuis van Zomergem en de fotoreportage is gemaakt in de buurt van de Boerekreek. Het was een hele leuke dag met een jong plezant koppel. Voor een kleine selectie foto's van hun dag klik op de foto...


Moezel

Pasen 2019

Tijdens de paasvakantie een weekje Moezel gedaan. We verbleven in Landal te Traben-Trarbach. We bezochten stadjes zoals Bernkastel, Zell, de Geierlay hangbrug, enz... Verder nog genoten van de natuur, vele wandelingen en ook een glaasje Riesling mocht niet ontbreken. Klik op de foto om naar de galerij te gaan...