IYANA

16-01-2021

IYANA was jarig en dat moest gevierd worden! Haar ouders verrasten haar met een leuke fotoshoot.Ook zin om iemand te verrassen met een originele fotoshoot? =>SHOOT

Afgelopen weekend mocht ik Karisia en Arne fotograferen, ze verwachten binnenkort hun eerste kindje. We hadden rond zonsondergang afgesproken in Gent en hebben hier enkele leuke originele foto's kunnen maken. Deze foto's van dit knappe verliefde stelletje en hun buikje vol liefde kunnen ze bijhouden en koesteren voor altijd. Ook vragen of interesse...

Angela en Jano

03-01-2021

Angela en Jano verwachten hun eerste kindje, ik nam hen mee op deze frisse winterse dag naar de Oude Dokken in Gent. Hier kon ik hen fotograferen in deze fotogenieke omgeving. De dreigende lucht hielp ook een handje mee.

Hoge Venen

30-12-2020

Wat wordt alles toch magisch als het met een witte laag bedekt is, Frank DeBoosere had sneeuw voorspeld in de Hoge Venen dus ben ik er samen met mijn gezin naar toe getrokken. Na een flinke wandeling kwamen we aan bij Cascade Du Bayehon, de hoogste waterval van België. De beste foto's kunnen verkregen worden via de werk aan de muur...

Kerstmis. Geen familiebezoek mogelijk dit jaar dus waarom geen shoot van de eigen bubbel in de thuis studio. Foto's van mijn vrouw en dochter genomen voor een zwarte background en nabewerking in Photoshop. Ook interesse in een Winterse shoot stel uw vraag dan via de contact pagina.

Tijdens een wandeling samen met m'n gezin kwamen we Celeste en Lien en hun prachtige paarden tegen. Op het rustige Zeeuwse strand mocht ik enkele beelden van hen maken. Deze dag kon voor ons en hopelijk voor hen ook niet beter eindigen.

Deze zwangerschapsshoot van Glynis, Bjorn en de kleine Matheo ging door in het Kloosterbos in Wachtebeke. Op het einde van het jaar verwacht Matheo zijn broertje. Bekijk ook het filmpje met de "making off"

La Hoëgne en Ninglinspo stonden al heel lang op mijn agenda om, tijdens de herfst, te fotograferen. Dit jaar is het er eindelijk van gekomen! Hieronder zien jullie een korte impressie terug. De beste werken kunnen verkregen worden via het tabblad "werk aan de muur". Verder ook onderaan deze pagina een kort filmpje.

De familie Demuyter had een gezinsshoot bij mij geboekt en ik mocht hun 2 lachebekjes, mama en papa vast leggen. Ik kwam met de mobiele studio aan huis en daar mocht ik enkele kiekjes van hun mooie gezinnetje maken.