Wat spreekt meer tot de verbeelding dan een zonnebloemenveld? Ik had hier afgesproken met dit mooie gezin op deze locatie die ik bij toeval gevonden had in Evergem. De 2 zusjes, mama en papa poseerden maar al te graag en dat kwam de foto's alleen maar ten goede. Neem zeker ook een kijkje naar het filmpje met "The Making off"...

Dit knappe gezin mocht ik door mijn lens vastleggen met als thema herfst. We hadden afgesproken in het Heidebos en dit was de ideale setting voor deze fotoshoot.

Paddenstoelen, je vind ze volop in de herfst. Deze zijn net mini huisjes en spreken tot de verbeelding van velen. Het was mijn bedoeling om deze eens anders in beeld te brengen. Als techniek gebruikte ik fotostacking waarbij meerdere opnamen worden gestapeld om de paddenstoel perfect in beeld te krijgen. Verder speelde ik nog met licht tijdens de...

Minimalisme is het fotograferen van niets, althans bijna niets. Meestal ligt de focus op slechts één onderwerp. Door de zogeheten negatieve ruimte eromheen, wordt het beeld gereduceerd tot de essentie. Afleiding vermijden waardoor alleen het belangrijkste overblijft. 'Less is more' ofwel 'minder is meer'.

Lotte was 3 weekjes oud tijdens haar eerste fotoshoot, ik kwam met de mobiele studio aan huis voor een sessie. Lotte was heel actief, ze wou haar dutje voor na de shoot houden. Gelukkig waren mama en papa in de buurt om eens samen met haar op de foto te gaan.

In de buurt van de Boerekreek (meetjesland) een uurtje voor zonsondergang afgesproken met dit geweldige koppel. Deze foto's van hun buikje vol liefde kunnen ze koesteren voor altijd.

Ik had met Melissa en haar 2 mooie kinderen afgesproken in de buurt van de Muide (Gent), we hebben een speelse leuke sessie gehouden en enkele foto's van hen samen mochten natuurlijk ook niet ontbreken.

Oostenrijk

15-08-2020

Voor 2020 hadden we een rondreis naar Oostenrijk geboekt, na veel twijfel en toch wat schrik rond het Covid19 virus zijn we toch gegaan. Ik kan je zeggen dat dit een prachtige reis geworden is met meerdere hoogtepunten. We verbleven in Bad Goïsern (upper Austria), Karinthië en Tirol.

Wat was ik blij dat in deze corona tijden toch een huwelijk kon fotograferen en dan nog van dit top koppeltje, hun geloften gingen door op het gemeentehuis van Lievegem en daarna namen we de foto's aan het Sas van Evergem en ook in de buurt van "het Liefken"

Lost Mig

10-07-2020

Ergens verlaten in een bos kom je dit blauw vliegtuig tegen, hoelang het er al ligt en hoe het er geraakt is blijft een raadsel. Heb er heel wat zoekwerk moeten voor verrichten maar uiteindelijk toch gevonden.