Hyundai I30N

13-07-2021

Onlangs kreeg ik de vraag "fotografeer je auto's ook?" Ik zag dit meteen zitten. Samen met de eigenaars van deze wagen heb ik enkele leuke locaties aangedaan en het werd een hele toffe namiddag.

Levi

08-07-2021

Levi was net geen 2 weken oud toen hij op bezoek kwam. Hieronder vindt u enkele foto's terug van hem.

Jules

04-07-2021

Ik kreeg de kleine Jules op bezoek toen hij net geen 2 weekjes oud was. Toch mooi om te zien hoe deze kleine spruit met zoveel liefde omringd wordt.

Bente en Freek

03-07-2021

Als je op een zomeravond afspreekt aan de Zeeuwse kust verwacht je warme temperaturen en een heldere hemel. Pakte dit eventjes anders uit... Toch zijn Bente en Freek hun foto's er niet minder mooi op geworden. Wat vinden jullie ervan?

Elke en Marijn

01-07-2021

Ik had op deze sprookjesachtige locatie afgesproken met Elke en Marijn die binnenkort hun eerste kindje verwachten. We hadden het geluk om te mogen genieten van een prachtige zonsondergang en heel wat lavendel.

Familieshoot

27-06-2021

Ik had met dit leuke gezinnetje afgesproken in het Kloosterbos in Wachtebeke. Mama, papa en hun 2 zoontjes waren zeer gewillig om op foto te gaan. We hebben enkele heel toffe foto's kunnen maken op deze leuke locatie

Baby Boy

23-06-2021

Afgelopen week heb ik terug bezoek gekregen van een lieve kleine baby. Enkele foto's samen met papa, mama en grote broer mochten zeker niet ontbreken.

Een dag om nooit te vergeten, zo was Eline en Giovanni hun dag. Ik mocht hen een hele dag volgen van "het klaarmaken van de bruid" tot hun openingsdans. Hieronder kan je een kleine selectie zien van dit prachtige koppel.

Wat heb ik een leuke familieshoot mogen maken van dit tof gezinnetje. Ik had bij hen afgesproken en ze namen me mee naar een verlaten boerderijtje wat hele speelse maar ook enkele "stoere" foto's opleverde.

Marie-Lou

25-05-2021

Wat een knappe jongedame kreeg ik op bezoek. Krijgen jullie ook zo'n lentegevoel bij het zien van deze foto's?