Communie

De communie of lentefeest van jouw kind is natuurlijk een erg bijzonder moment. Dit moment wil je vast graag laten vereeuwigen. Voor jezelf, voor vrienden en voor familie. 

Ik maak graag foto's van dit speciale moment zodat de herinnering voor altijd levendig kan blijven. Je kan bij mij terecht voor een fotoshoot van jouw kind. Deze foto's kunnen vervolgens gebruikt worden als bedankje na het communiefeest. 

Zwangerschap/Newborn

Wat bijzonder, jullie verwachten een klein wonder. Als fotograaf zijnde vind ik niks is zo speciaal als het vastleggen van de zwangerschap en/of de eerste foto's van jouw kleine grote wonder. Deze intieme momenten leg ik graag voor jullie als kersvers gezin vast zodat jullie nog vaak op dit speciale moment terug kunnen kijken. 

Extra:

Wat is het mooi om door mijn lens verhalen te vertellen. Zeker van een buikje vol liefde en dit vertalen naar beelden die jullie kunnen koesteren voor altijd.

Familie/Portret

Niets is zo belangrijk als jouw eigen gezin en familie. Het is dan natuurlijk ook erg leuk om mooie foto's van jouw gezin of familie te laten maken. Of wat dacht je van een aantal mooie foto's van jezelf? Een portret of familie fotoshoot is hiervoor uitermate geschikt. Een portret en/of familiefoto is een leuke herinnering voor later en vormt tevens een mooie decoratieve en persoonlijke toevoeging aan jouw interieur.