Newborn

Er is een baby'tje op komst, wat fijn! Laat deze pure, tijdloze geluksmomentjes vastleggen door middel van een prachtige, unieke newborn fotoreportage.

Is het niet prachtig om tot in het kleinste detail een pasgeboren baby'tje te fotograferen? Die miniwimpertjes, de kleine voetjes en handjes, de geeuwtjes,...een streling voor het oog!

Herinneringen van jouw kleintje voor eeuwig en altijd én speciaal voor U vastgelegd door mijn lens.

De fotoreportage gaat het best door tijdens de eerste drie weekjes na de geboorte en kan zowel bij jullie thuis als bij mij doorgaan, waar u zich op dat moment het comfortabelste voelt!

Veiligheid staat voorop! De newborn fotoreportage gaat altijd door met mijn partner. Zij helpt me ook met de opstellingen en past (eventuele) verschillende wrap technieken toe.

Hou er rekening mee dat de newborn fotoreportage een tweetal uur kan duren, jouw kleintje bepaalt namelijk het ritme!

Wij raden u aan om reeds tijdens de zwangerschap contact op te nemen, zodat u zeker bent van een plaatsje.

Heeft u pas na de geboorte een cadeaubon ontvangen? Geen enkel probleem, neem zo vlug mogelijk contact op en wij bekijken wat mogelijk is.

U heeft speciale wensen? Ik neem ze graag met u door.

Prijzen onderaan de pagina. 


Lifestyle Newborn

Lifestyle fotografie is eigenlijk een bepaalde mix van portret- en documentaire fotografie. Deels leg je vast wat je voor je camera afspeelt, maar deels regisseer je tot op een bepaalde hoogte. Bij deze shoot kom ik langs bij jullie thuis


Zwangerschapsfoto

Jullie zijn zwanger, proficiat! Een heel bijzonder moment in uw leven dat ik heel graag wil vastleggen.

Bij voorkeur gaat de zwangerschapsreportage door op een leuke buitenlocatie. Buiten kunnen we de natuurlijke elementen zoals weersinvloeden, jaargetijden en de omgeving combineren met aanstaande mama, papa, eventuele broertjes of zusjes en jullie buikje vol liefde.

U heeft speciale wensen? Ik neem ze graag met u door.